De jurk van Maxima

De jurk van Maxima

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Koningin Maxima zal er altijd piekfijn uitzien, bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bijzondere dag, zoals Koningsdag, of het een doodgewone dag is, de outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het vooral over de bijzondere hoofddeksels, bij Maxima gaat het met name over haar jurk. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij een evenement als Koningsdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke kleding draagt zij vandaag? Uiteraard wordt ook gekeken naar de kleding van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

De jurk van Maxima was het gesprek van de dag op de trouwdag van Willem-Alexander en Maxima. Haar jurk was ontworpen door het Italiaanse modehuis Valentino. De trouwjurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de trouwjurk was indrukwekkend.

Bij de inauguratie van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de geweldige jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de belangrijke dag. Prinses Maxima werd koningin Maxima, en de jurken waren dan ook terecht uitermate koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau – een Noord-Brabantse modeontwerper, geboren en getogen in Goirle.

Oog voor mode en stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de keuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te volgen. iedere keer is de outfit van Maxima direct al beroemd. We kijken met spanning uit naar het volgende aangelegenheid waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.