Beste methode om pigment in mijn gezicht te bleken

Ik ben een vrouw van rond de 60 jaar en ik heb al enige tijd pigmentvlekken in mijn gezicht. Aangezien ik er behoorlijk van houd om in de zon te zitten, vallen de lichtere plekken juist meer op. De rest van mijn huid wordt mooi bruin, de plekken blijven donkerder. Ik vind het behoorlijk vervelend. Ik moet eigenlijk zeggen dat ik dat vond, want sinds een aantal maanden weet ik de vlekken weg te werken. Ik ben op zoek gegaan naar de beste methode om pigment in mijn gezicht te bleken en die heb ik dan uiteindelijk ook gevonden. Verminderen van pigment was nog nooit zo geslaagd.

Eerst probeerde ik het te maskeren door met make up aan de slag te gaan. Maar ik vond het een heel gedoe, iedere dag die vlekken zo natuurlijk mogelijk weg zien te werken. Daarna ben ik overgegaan op het scrubben van mijn huid, maar dat was eerder erg gevoelig dan dat ik er veel aan had.

Toen las ik op het internet dat je ook citroensap kunt gebruiken om je huid te bleken. Mijn gezicht rook bij het gebruiken daarvan wel heel erg fris, maar het resultaat was voor mij niet voldoende.  Ik moest iets anders vinden en toen kwam ik, overigens geheel bij toeval, op de site van Skinlight terecht, waar ik een crème zag staan waarmee ik mijn gezicht kon bleken. Ik las at over het product en zag dat het geheel milieuvriendelijk was en ook nog eens goed voor mijn huid, dus waagde ik het er gewoon op. Ik bestelde een tube online en ben een kuur begonnen.

In de morgen en in de avond smeerde ik het op de pigmentvlekken in mijn gezicht en na al zes weken zag ik een hele verbetering! Sindsdien gebruikte ik het net zo lang tot het helemaal weg was. Indien er interesse is om een enkelbrace te kopen? Dan bied sportbracestore.nl meerdere mogelijkheden aan.